flyttstadning-2020

Categories:

Bästa flyttstädning

Dagligen flyttar det människor till och från bostäder i Sverige. Något som är aktuellt då är den så kallade flyttstädningen när bostaden ska återställas till finaste skick och att både du som lämnar bostaden ska vara nöjd, men speciellt för att du som flyttar in ska vara nöjd och komma till en fräsch bostad.

Många väljer att städa på egen hand och följa olika listor som de antingen hittat på nätet eller som de har fått av sin hyresvärd. När du flyttar in brukar det finnas en checklista att följa vid städning eller så finns det ofta på hyresvärdarnas olika hemsidor där du antingen kan se den direkt eller ladda ner och skriva ut.

Hur du än gör, så är det viktigt att följa riktlinjer angående hur städningen ska gå till och vad det är som behöver tas om hand.

Läs mer om vad andra har att säga om städhjälp här.

flyttstadning-2020

Vad innebär det att städa vid en flytt?

Du ska återställa bostaden till sitt ursprungliga skick och du ska städa varje yta och utrymme som tillhör bostaden. Om du inte skulle ta hand om städningen vid din flytt, så finns det risk att bli debiterad för att du inte skött din städning som du ska. Vid en flytt sker det besiktning av bostaden för att säkerställa att städningen ska ske och vad det är som behöver åtgärdas.

Skulle det vara så att du känner dig osäker över din flytt och behöver hjälp med städningen, så finns det hjälp att få. Det finns städfirmor som erbjuder sina tjänster inom flytt och som du kan anlita för att de ska ta hand om din städning efter flytten.

Om det är tid för att flytta är det skönt att kunna överlåta flyttstädningen till en verksamhet som arbetar med flyttstäd och fokusera på flytten istället för på flyttstäd. Flyttstädning är en av de saker som många kommer på i slutet av flytten och som många behöver hjälp med.

Med en överlämning av sin flyttstädning till de som har expertis av flyttstädning så brukar det vara ett uppskattat moment i flytten. Med kraven som medföljer vid ett flyttstäd är det lätt att utelämna eller missa någon del på grund utav stress eller inkompetens. Genom att anlita hjälp för flyttstädning motverkas riskerna för att din flyttstädning ska gå fel.

Vill du få hjälp med flyttstädning i Stockholm? Se här

När det görs en flyttstädning är det av yttersta vikt att alla parter är eniga och att det finns en lista att utgå ifrån. Det är viktigt att både de som flyttar in och flyttar ut är tydliga med vad som är inkluderat och att det städföretag som anlitas får ta del av överenskommelsen.

Intresserad av klimatet och att städa miljövänligt? Klicka här.

flyttstadning-2020

Vad kostar det att anlita hjälp med städningen?

Det är vanligt förekommande att undra vad det kostar och det är till störst del helt beroende på ytan som ska städas. Beroende på yta och lokal kan priset för flyttstädning variera. En viktig detalj gällande pris är rut-avdraget som tar bort en stor del av det aktuella priset. Vid flyttstädning finns det generella riktlinjer att följa och beroende på hur stor bostaden är som behöver flyttstädning och hur den aktuella bostadens skick är i kan göra att priset skiljer sig.

Om det är en tillhörande uteplats eller balkong skall allt städas och torkas av och ytorna skall lämnas i gott skick. Det här är förslag på ett urval av alla processer som genomförs vid flyttstädning och beroende på vad parterna är överens om blir storleken av flyttstädningen utefter det.

Vill du få hjälp med städningen när du ska flytta och bor i Göteborgsområdet? Kontakta då Sverige & Co för flyttstädning i stor Göteborg.

Men bor du i Stockholm kan du besöka denna bloggen flyttstadstockholm.

Om du är intresserad av att testa ny teknik? Kolla in bloggen nicetech.

Läs våra andra inlägg här.

Tags:

Comments are closed