Alla vet att vi som jobbar mycket måste också vila för att ladda batterierna.

Förra våren köpte jag en hängmatta från: 

https://www.xenonkungen.com/se/produkter/fritid/fiike-saro-hangmatta.html

Det var en av de bästa köp jag någonsin gjort. Utan att överdriva skulle säga att den användes mer 30 gånger under en säsong. Och då pratar jag om vår sommarsäsong där det finns regniga dagar och mindre roliga sommardagar. Denna modell passar perfekt en person och om man inte är fler funkar det utmärkt. Är ni dock fler som vill kunna ligga i mattan tillsammans rekommenderar jag en större hängmatta som är till för fler än en person. Jag har listat nedan några fördelar med att ha en hängmatta och varför man ska skaffa en om det finns möjlighet med uteplats. 

Fördelar med att ha en hängmatta 

Du kan gunga och njuta av vinden medan du mediterar. 

Det blir allt fler personer som mediterar och miljön där du meditera för att få lugn och ro är väldigt viktig. Äntligen är sommaren här och varför ska man hålla sig inomhus när man kan använda utemiljön som till exempel sin egen bakgård. 

Sola din och låt din hud få D-vitamin som den saknat under ett helt år

Vi alla vet att nordiska länder saknar solen under vinterhalvåret. Detta leder till att de flesta av oss får brist på D-vitamin. Kanske är det därför vi svenskar hoppar genast ut i solen så fort solen tittar fram. Med en egen hängmatta i bakgården kan du ligga lugnt och skön och sola i din egen bakgård och ta igen missat D-vitamin. 

Koppla av på bästa sättet

Genom att få ligga och stirra rakt upp i den blåa himlen kan du koppla av på det bästa sättet.  Att få komma ifrån vardagens stress och ladda batterierna är otroligt viktigt vilket många inte inser. Det är mycket vanligt att man fastnar i ekorre-hjulet som snurrar runt och runt och aldrig stannar. Livet är för kort för att stressas igenom. Ibland behöver man stanna och lukta på blommorna som tjuren Ferdinand.  

Det är verkligen det bästa köpet jag gjort. Jag rekommenderar saker endast om jag själv upplever att det är något som är värt att berätta för andra. 

Jag hoppas mina ord skapat lite intresse hos er läsare och hjälper även er att kunna koppla av och njuta av en hängmatta i sommar.