trädgårdsredskap

Categories:

Att sälja tex. trädgårdsredskap online kräver viss kunskap om hur människor agerar och rör sig på nätet – samt hur de ställer frågorna och hur vi som “företag” besvarar dessa. Förstår vi inte logiken i denna “digitala sfären” blir det svårt för kunderna att hitta din verksamhet. Oavsett om det är en blogg, företag, eller e-handel som ska synas.

Hemligheten som många e-handlare inte avslöjar är sökmotoroptimering – SEO

Anledningen till att SEO blir ett mycket viktigt verktyg för att lyckas med ditt företag är att cirka 90 % av användarna aldrig bläddrar längre än till sidan ett på en sökmotors resultatsida. Detta innebär att om du inte har din webbplats rankad ovanför de andra 9 eller 10sökresultaten, så kommer nästan ingen av dina besökare att upptäcka webbplatsen.

Varför strategi för att lyckas med dina trädgårdsredskap

Därför att de flesta surfar runt på internet enbart medan de letar efter information som de redan har i huvudet, och då kommer de bara att titta på sökresultaten i toppen av listan.

SEO är så viktigt eftersom den hjälper besökarna att hitta webbplatsen – och detta leder till fler besökare och mer trafik, vilket i sin tur resulterar i att tjänster eller varor oftast säljs. Som en följd av allt detta kommer din webbplats att må mycket bättre och du kan tjäna mer pengar.

Det finns faktiskt ingen motsättning mellan SEO och Ad’s (eller annonsering på Google), som ibland hos vissa av de mindre webbplatserna. Visst, en del webbplatser och företag tror att de mår bättre på grund av Ad’s, men i själva verket är en stor andel av användarna fortfarande ute efter SEO.

Marknadsför dina trädgårdsredskap

Du kommer naturligtvis att behöva en god marknadsföringskampanj, men det är inte SEO du ska fokusera på i denna kampanj. Det finns många verktyg och webbaserade tjänster som hjälper dig med detta, och du kommer att få mycket hjälp av dem. Vi har utformat ett antal tjänster som kommer att hjälpa dig med dina marknadsföringsinsatser.

Strategin i SEO ligger i att förstå att alla sidor i hemsidan ska ha en egen uppfattning om varje sökord som är relevant. Med detta sagt kan man börja fundera på vad man vill nå ut till, och främst vilka som är målgrupperna, och vad man vill att de ska göra. När sökmotorerna utforskar hemsidan bör nyckelorden passa in på sidan, och visa sig relevanta för besökaren.

SEO är alltså inte enbart att ange miljontals sökord i ett system som skickar ut information, utan det handlar om att se till att de frågor man förväntar sig att besökarna har, stämmer överens med de sökorden man valt att arbeta med för att kunna förväntade svar på dessa.

Några av de saker som måste tas i betraktning vid sidan av dessa är; kontexten, hur lång tid användaren spenderar på sidan, om sidan är fokuserad på sökordet (om de finns i huvudsak), och vilka omnämnanden som finns.

Passa på att blogga om dina trädgårdsredskap – Lär dig mer och kom i gång med bloggandet här på: allthingsbright.se

Mål och syfte med dina trädgårdsredskap

SEO är något man kan jämföra med ett mål och syftet med dessa är att påverka trafik till hemsidan, tillsammans med hur den känns för besökaren. Det är dessutom en bra inkörsport till framtida samtal och interaktioner med besökaren på sidan.

SEO, eller search engine optimization är ett populärt sätt att marknadsföra sig på. Det är dessutom det enda strategiska verktyget som fungerar både i nu-tid och i framtid.

Hjälp kunderna att hitta dina trädgårdsredskap

SEO-strategin syftar till att hjälpa besökarna på webbplatsen med marknadsföringskampanjer genom sökmotorer. När du arbetar med SEO är allt viktigt och du måste fortsätta att förbättra din webbplats. Det är inte lätt, men det har sina metoder och strategier som hjälper dig i kampen för att ta fram en bra SEO-kampanj.

Vill du hjälpa dina kunder att bättre hitta just dina produkter och tjänster och driva mer trafik till din hemsida, men har inte tiden själv. Ta gärna hjälp av: webstr.se

Läs gärna ett annat exempel på bloggen: https://mariamelee.com/ om ett lyckat koncept att nå ut med ditt företag.

Här finns fler intressanta inlägg från denna bloggen: gardeningshovels.com om allt från trädgård, hem och hushåll.

Tags:

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *