google-home-2020

Categories:

Få ett modernt hem med Google Home

Google Home är en enhet som är till för att kunna styra ditt hem trådlöst. Den här moderna produkten är en liten enhet som ansluts via Wi-Fi. Du använder din röst för att styra din Google Home.

När du använder din moderna assistent, så laddas det automatiskt ner data från källor som är anpassade för enheten, som sänds direkt till enheten och som kommer att sköta system och programvara på enheten som den används på. Din nya röstassistent fungerar helt enkelt som en komplett kontroll. I sig själv gör den ingenting riktigt och har ingen direkt möjlighet att exempelvis ta bort appar och liknande.

Läs mer om det senaste inom teknik på jeapie.com.

google-home-2020

Du styr din Google Home utefter vad som ska spelas upp i hemmet och väljer vilken enhet som du vill streama från. Internet får den via Wi-Fi, vilket måste vara befintligt för att anslutningen skall fungera ordentligt. Att installera din röstassistent är en relativt enkel process. Du installerar genom att ansluta den till ditt nätverk och du kan då börja streama från den.

När installationen är gjord, så skaffar du appen till din telefon. Det är via Google Home appen som du kan använda och styra din röstassistent. När du har gjort klart inställningarna i appen, så är du snart redo att spela direkt från din din nya röstassistent. När installationen är klar, så kan du börja streama.

När din mobil eller surfplatta är i samma trådlösa nätverk som din Google assistent, så aktiveras en symbol som låter dig sända innehåll via den. Denna symbol visas visas när den har fått kontakt med din enhet. Glöm inte att se till så att det är samma nätverk som din enhet är ansluten till. Därefter klickar du på ikonen för att börja streama via röstassistenten.

Intresserad av att fråga din assistent om hudvård? Spara tid genom att klicka här.

google-home-2020

Google Home – Din nya vän

Med din moderna högtalare använder du röstkontroll för att streama. Låt sedan först Google Home-appen spela från strömningstjänsten och sedan ber du den att visa vad du vill se. Sedan använder du din laptop eller dator som en fjärrkontroll och du kan då starta eller avsluta oavsett var du är i hemmet med röstkontroll.

Perfekt för dig som game.ar och behöver ha händerna fria till spakarna! – Läs mer om uppdaterade nyheter här på: Länsbladet.se

När det gäller om programmen funkar eller inte, så behöver du inte vara orolig över vad du kan spela eller inte. Appar som exempelvis Spotify, Viaplay, spelappar och liknande stöder detta och tar hand om allt automatiskt. I appen kan du se en komplett lista över vilka program som du kan använda. Detsamma gäller för material som finns på din mobil eller smarttablet.

Få en enklare vardag

Om du undrar över om du kan visa bilder via din Google Home Mini och dina egna filmer, så är det inga problem att göra det med Google Home som fungerar med det. Många program och appar har stöd för att streama lagrade filmer eller musik via Google Home mini.

Om du använder Google Chrome som din webbläsare via din Google-assistent, så kan du välja hela webbläsarfönstret på en närliggande enhet. Det är en smart funktion om du exempelvis vill streama en film på den en större skärm eller om du har en app som är kompatibel med Google Home.

En av de viktigaste funktionerna med Google Home är att Google Home Assistant hämtar själv innehåll via sitt nätverk, vilket gör att det inte påverkar surfplattans batteriförbrukning och att Google Home är röststyrd. Det är det som är den största fördelen med en röstassistent är att du får ett trådlöst hem och behöver inte använda fjärrkontroller eller andra saker. Det här är en smart produkt som gör ditt hem mer bekvämligt och modernt.

Vill du läsa mer?

Här hittar du mer om inredning.

Om du vill veta mer om smarta tillbehör, klicka här.

Tags:

Comments are closed