kontorsstadning-2021

Categories:

Få ordning på kontoret med bra kontorsstädning

När det kommer till kontorsstädning är ett viktigt steg i städningen att städa hela lokalen eller kontoret och att hålla det fräscht och fint. Att städa tar mycket av din tid och det är en utmaning för många kontor att städa. När ni väl har städat kontoret, så återstår det att kontinuerligt fortsätta att städa all den yta som kontoret har. Om du behöver hjälp med kontorsstädningen, så finns det faktiskt alternativ till att inte behöva göra städningen i kontorsytan själv och det är genom att hyra in en städfirma som tar hand om städningen av kontorslokalen.

Vid en kontorsstädning, har du en checklista med alla delar för kontoret och det är mycket viktigt att följa den för att underlätta själva processen och för att få till en bra kontorsstädning. Vid en komplett kontorsstädning ingår alla delar av kontoret och för att ge ett hum om vad det är som skall bli städat och i vilken utsträckning som ett städ av kontoret egentligen innebär, följer några exempel från checklistan som du har att gå efter här under.

Städning är en konst i sig och det krävs rutin och erfarenhet att få till en bra städning. Läs mer hos mariamelee hur du kan höja din nivå inom städning.

kontorsstadning-2021

Göra en total kontorsstädning

Det finns den del områden som ingår när du ska städa kontoret och som är viktiga att göra är bland annat soptömning, putsa speglar, fylla på toapapper och rengöra allt som hör till, våttorka toalettgolvet och torka av mikrovågen som kanske används frekvent av personalen med matlådor och liknande. Alla lokaler eller rum som hör till kontoret ska städas och torkas av och ytorna skall förbli välstädade. Det här utdraget från listan är förslag på ett urval av allt som görs vid en kontorsstädning och helt beroende på vad de aktuella parterna kommer fram till för beslut, tillkommer det eller utelämnas det delar av listan.

När det görs städning är det mycket viktigt att alla parter gällande städning är eniga och att alla punkter är klara och utvalda. Städföretaget utför städningen av kontoret diskret när personalen är på plats. Det är rekommenderat att både de som utför städningen och kontoret som har anlitat städhjälp är på det klara om vad det är som ingår i städningen och att det städbolag som det blir får ta del av allting som berör dem.

Om du vill klimatisera din städning och miljöanpassa både städprodukter och städning, så bör du göra ett besök hos watty.se.

kontorsstadning-2021

Vad skulle det kosta att hyra in en städfirma?

När det gäller att städa kontor, så finns det en del generella riktlinjer att använda sig av och beroende på yta för det aktuella kontoret som det gäller och hur det aktuella kontorets skick är i, så kan det komma att påverka vad kontorsstädningen kommer att hamna på i pris. Helt beroende på ytan av kontoret gör att kostnaden för städservice kan skilja sig en del. En viktig detalj gällande slutpriset för städhjälp är det användbara avdraget för RUT som tar bort det aktuella priset för kontorsstädning.

Om det är tid för att städa kontoret är det underlättande att kunna lämna över sitt städuppdrag till städhjälp och lägga tid på konferenser istället för på att ta hand om kontoret. Att få till en ordentlig städning av kontoret är en av de saker som är tidskrävande och som många behöver få hjälp med.

Genom att hyra in och lämna över sin städning av kontoret till de som har hög expertis av kontorsstädning, så brukar det resultera i nöjda och glada parter. När du ska göra din städning av kontoret, så är det vanligt att hasta igenom eller förbise någon del av städningen på grund utav dålig planering eller okunskap. När du tar emot hjälp av ett företag för städning, så motverkar du riskerna för att städningen ska bli dåligt gjord på kontoret och samtidigt skapar du en härlig miljö för både dig själv och din personal.

Här står det även vad för rengöringprodukter du inte borde blanda https://noisyenvironment.com/

Vill du läsa mer? Då rekommenderar vi att du kollar in vårt senaste inlägg här.

Här kan du även läsa på en webbplats där de korat den bästa städfirman i Stockholm och Göteborg – A-städ.se

Bläddra igenom bloggen socalhousesales som förklarar varför det är så viktigt att man har städade kontorslokaler.

Kolla in fsek om du letar efter en miljövänlig städföretag.

Tags:

Comments are closed